Slide background
Slide background
Slide background

Eerste relatiedag Centauro Real Estate succesvol verlopen!

Om haar relaties zo volledig mogelijk te informeren en onderling kennis te laten maken, organiseerde Centauro Real Estate op zaterdag 14 juni jl. een relatie dag bij het wijnkopers huis Robbers & van den Hoogen. Deze dag was tevens toegankelijk voor personen die nog niet investeren, maar wel belangstelling hebben voor de activiteiten van Centauro, en die zich uitgebreid wilden laten informeren en kennismaken met het team.

Directeur Jos Kersten opende de middag met een warm welkom voor de aanwezigen. Daarna werd er een film getoond betreffende het project, de omgeving, de huidige staat en de plannen. Vervolgens hield Adam Barratt, directeur van Stanhope Sheperd International(een van de lokale partners van Centauro op Antigua & Barbuda) een uitgebreide inleiding over tal van aspecten van het project The Beach House en de recente ontwikkelingen met betrekking tot het Citizenship by Investment programma, waar Centauro zich op richt. Eveneens gaf hij zijn toehoorders uitleg over de actuele politieke ontwikkelingen. Recent (12 juni jl.) zijn er verkiezingen geweest in Antigua & Barbuda en de oppositie heeft gewonnen. Hij was hier zeer enthousiast over omdat hij van mening is dat dit de toekomstige ontwikkelingen in de eilandstaat zeker ten goede zal komen. Tijdens de vragenronde konden ook nog enige punten verduidelijkt worden.

Na deze lezing kwam het meer informele deel van de dag. Eerst een rondleiding door de kelders van het vermaarde wijnhuis Robbers & van den Hoogen en daarna een proeverij onder de professionele leiding van enige vinologen van deze Hofleverancier. Alle relaties konden na afloop een fles van hun favoriete wijn, naar keuze mee naar huis nemen als aandenken aan deze geslaagde bijeenkomst.

“ Gezien de positieve reacties op deze bijeenkomst zullen we dit zeker herhalen!” aldus een tevreden Jos Kersten, aan het eind van deze dag.

Heeft u helaas, om welke reden dan ook niet aanwezig kunnen zijn, maar heeft u wel interesse naar de meer formele inhoud van deze dag dan kunt u de presentaties geheel vrijblijvend en kosteloos opvragen via : info@centaurorealestate.com

Meer informatie?

Aanhef
DhrMevr
Voornaam
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Land
Email (*)
Telefoon (*)
Onderwerp
Opmerking

Velden met een * zijn verplicht

Privacy policy

© Copyright. All rights Reserved