Slide background
Slide background
Slide background

Hoe werkt Centauro Real Estate?

shutterstock_32047450

Centauro heeft in een aantal landen direct en indirect de mogelijkheid verworven om in aanmerking te komen voor vergunningen die het mogelijk maken onroerend goed gecombineerd met een ‘CIP’ te ontwikkelen.

In de afgelopen jaren heeft Centauro een zeer goede relatie opgebouwd met diverse regeringen die dergelijke programma’s operationeel hebben of momenteel ontwikkelen.

paspoort

Citizenship by Investment

Door te investeren in projecten van Centauro is het voor kopers mogelijk volledig volgens alle wettelijke regelingen een tweede paspoort te verkrijgen van het land waarin men investeert. Dat is natuurlijk een prettige bijkomstigheid.

Vakantiewoningen en Hotelunits

De afgelopen jaren zijn er diverse onderhandelingen gevoerd met regeringsleiders om tot een zo optimaal mogelijk pakket voorwaarden te komen. Met het geïnvesteerde vermogen zal Centauro onder andere (vakantie)woningen en hotelunits ontwikkelen die na oplevering voor verkoop worden aangeboden. Tevens zullen er terreinen met infrastructuur verkocht worden waar kopers hun eigen droomvilla kunnen gaan ontwikkelen.

Toezicht

shutterstock_151429403Binnen de financiële wereld is er de afgelopen jaren veel onrust geweest. Er zijn sinds 2008 strengere regels ter bescherming van de werking van financiële markten en beleggers. Onder andere de handhaving op basis van de Wet oneerlijke handelspraktijken heeft tot betere informatieverstrekking geleid. Centauro laat haar activiteiten door een registeraccountant controleren. De verklaringen worden aan de investeerders ter beschikking gesteld.

Verantwoord ondernemen

st-kittsCentauro ontwikkelt de hoogwaardige projecten in lijn met de lokale gebruiken en bouwstijlen, maar wel op basis van de meest moderne technieken, met veel aandacht voor duurzaamheid en de omringende natuur. Er is veel aandacht voor bijvoorbeeld eigen waterwinning, het opwekken van zonnestroom en het gebruik van natuurlijke materialen. Centauro probeert de projecten met een lage dichtheid te verwezenlijken, waardoor de lokale flora en fauna zo min mogelijk belast worden.

Meer informatie?

Aanhef
DhrMevr
Voornaam
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Land
Email (*)
Telefoon (*)
Onderwerp
Opmerking

Velden met een * zijn verplicht

Privacy policy

© Copyright. All rights Reserved