Slide background
Slide background
Slide background

KWARTAALBERICHT OVER HET TWEEDE KWARTAAL 2017 VAN CENTAURO REAL ESTATE BV

Geachte obligatiehouders,

Zoals al in het vorige kwartaalbericht werd aangegeven vergt de goedkeuring door het Duitse Ministerie van Financiën van de Fiscale Ruling op Antiqua inzake ons project Beach House, meer tijd dan wij hadden ingeschat. Daarbij komt nog dat door de behandeling van het onderwerp belastingparadijzen in het Europese Parlement in juni jl. nog weer extra vertraging is opgetreden. Wij waren op een haar na zover dat we de tekst over en weer ter goedkeuring aan partijen konden voorleggen, toen door de politiek in Brussel weer aanvullende eisen op tafel kwamen waar nu aan gewerkt wordt.

Ik ben deze week nog voor een bespreking naar Duitsland geweest om daar met de belastingadviseur van de koper de nieuwe situatie door te spreken. Wij gaan er van uit dat door de politiek in Brussel geen onoverkomelijke zaken opgeworpen zijn. Wij streven er naar om de vertraging zo kort mogelijk te laten zijn, daar de koper in de startblokken staat om het project op te pakken en voortvarend in de markt te zetten.

Met betrekking tot onze inspanningen aangaande het terugkrijgen van onze administratie, die in 2015 in beslag is genomen moeten wij helaas meedelen dat wij nog niet veel verder gekomen zijn. Dat geldt eveneens voor het beslag op de bankrekening van Centauro.

Helaas kunnen we op dit moment nog geen inschatting maken over het tijdstip van de afwikkeling van Centauro Real Estate BV, maar wij gaan er zeker vanuit dat de grootste hobbels genomen zijn en voor de financiële afwikkeling zijn alle nodige stappen al voorbereid. Daar zal geen extra vertraging meer optreden.

Verder valt er niet veel meer te melden, we zitten in de laatste fase en zullen er alles aan doen om het project Beach House voor ons tot een goed einde te brengen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Centauro Real Estate BV

 

Jos Kersten,  Direkteur

Telefonisch bereikbaar : 0655 140148

Meer informatie?

Aanhef
DhrMevr
Voornaam
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Land
Email (*)
Telefoon (*)
Onderwerp
Opmerking

Velden met een * zijn verplicht

Privacy policy

© Copyright. All rights Reserved