Slide background
Slide background
Slide background

KWARTAALBERICHT OVER HET DERDE KWARTAAL 2015 VAN CENTAURO REAL ESTATE BV

Geachte Centauro obligatiehouders.

In de situatie bij Centauro is helaas ook in het derde kwartaal maar bar weinig veranderd. De problemen die wij ondervinden sinds de inval van het OM en de Fiod zijn nog steeds ongewijzigd van kracht. De in beslaggenomen administratieve bescheiden zijn nog altijd niet terug en de blokkade op
de bankrekening is nog steeds niet opgeheven.

Aangezien er in het derde kwartaal geen middelen zijn binnengekomen en de uitgaven tot het absolute minimum zijn teruggebracht (we hebben inmiddels geen personeel meer op de payroll ) is er geen cijfermatige informatie die wezenlijk anders is als in het tweede kwartaal van 2015.

De directie van Centauro samen met onze partner in het project Stanhope en Shepherd International werken aan een oplossing voor de ontstane situatie, waarbij met name gedacht wordt aan de verkoop van ons deel van het project, dan wel de verkoop van het hele project aan derden. Helaas gaat dat langzamer dan wij natuurlijk zouden willen maar we zijn op de goede weg.

Gelukkig kunnen we ook een positief geluid laten horen, want zeer recentelijk hebben we een schrijven van de AFM ontvangen waarin duidelijk staat dat het onderzoek naar de handel en wandel van Centauro, dat reeds in oktober 2014 is gestart, thans is afgesloten en waarbij geen overtredingen van de aangehaalde wetten zijn geconstateerd!! Wij sluiten een exemplaar van dit schrijven bij dit kwartaalbericht. U zult begrijpen dat wij van Centauro zeer ingenomen zijn met de constatering van de feiten en het oordeel door de AFM.

Mocht u naar aanleiding van dit kwartaalbericht nog vragen hebben dan wel behoefte hebben aan een gesprek dan nodig ik u gaarne daartoe uit op het adres van Centauro, Postweg SOA Nijmegen.

U kunt mij altijd bereiken op mij mobiele nummer: 0655140148.

Met vriendelijke groet,

Centauro Real Estate BV
Jos Kersten, directeur

Download PDF

pdf-icon

Meer informatie?

Aanhef
DhrMevr
Voornaam
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Land
Email (*)
Telefoon (*)
Onderwerp
Opmerking

Velden met een * zijn verplicht

Privacy policy

© Copyright. All rights Reserved