Slide background
Slide background
Slide background

KWARTAALBERICHT OVER HET EERSTE KWARTAAL 2018 VAN CENTAURO REAL ESTATE BV

Geachte obligatiehouders,

In het vorige kwartaalbericht heb ik melding gemaakt van de problemen met de besluitvorming van de kopende Duitse partij. De inschatting van onze kant dat de formele afwikkeling eindelijk nabij was, is helaas te optimistisch gebleken. Het juridische steelspel tussen de met name grootste aandeelhouders van de Duitse Koper, heeft veel langer geduurd dan wij in ons vorige kwartaalbericht hadden ingeschat.

Een en ander heeft zelfs er toe geleid dat de Duitse koper nieuwe partners heeft gezocht om de zaak weer vlot te trekken. Gelukkig is men er in geslaagd twee partners te vinden die het project dermate interessant vinden dat ook zij forse bedragen willen inbrengen om het project voortgang te laten vinden. In de tussentijd wordt er op Barbuda ook niet stilgezeten. Onze partner daar, Stanhope and Shepherd International Ltd is bezig het hotel verder op te bouwen en de orkaanschade weer te herstellen. De inschatting van de directie van Stanhope is dat het gebouw eind dit jaar weer klaar is.

De laatste berichten die ons vanuit Duitsland bereikten geven ons weer moed en wij schatten thans in dat we in het komende kwartaal tot afwikkeling van onze deal kunnen komen. U zult dan door de Notaris benaderd worden met een schrijven waarin u de opstelling van uw obligatielening inclusief de opgebouwde rente kunt lezen. Na uw goedkeuring en akkoord tegen finale kwijting zal dan tot uitbetaling worden overgegaan.

Met betrekking tot onze problemen met het OM kunnen wij u thans het volgende meedelen. Uiteindelijk is het OM er toch toe overgegaan om tot verder vervolging te besluiten. Inmiddels heeft de zogenaamde regiezitting al plaatsgevonden en in de maand september vinden de getuigenverhoren plaats. De inhoudelijke behandeling van de zaak zal waarschijnlijk pas in het voorjaar 2019 plaatsvinden. De formele afwikkeling van de obligatieleningen zal daardoor niet in problemen komen.

Tot zover het nieuws met betrekking tot ons project.

Met vriendelijke groet,

Centauro Real Estate BV

Jos Kersten, Direkteur

Bereikbaar: 06 55 140148

Meer informatie?

Aanhef
DhrMevr
Voornaam
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Land
Email (*)
Telefoon (*)
Onderwerp
Opmerking

Velden met een * zijn verplicht

Privacy policy

© Copyright. All rights Reserved