Slide background
Slide background
Slide background

KWARTAALBERICHT OVER HET TWEEDE KWARTAAL 2018 VAN CENTAURO REAL ESTATE BV

Geachte obligatiehouders,

 

Ik had in het vorige kwartaalbericht de hoop weergegeven dat het wellicht het laatste kwartaalbericht zou zijn dat ik voor u zou schrijven, omdat we in het tweede kwartaal wel tot afwerking zouden geraken.

Maar zoals u reeds gemerkt heeft ben ik in het vorige kwartaalbericht te optimistisch geweest voor wat betreft het tijdstip van de financiële afwerking van ons project op Barbuda genaamd Beach House. Een en ander vergt toch meer tijd dan door mij toen werd ingeschat. Het gaat natuurlijk over grote belangen en bedragen en doordat er nieuwe partners in Duitsland bijgekomen zijn heeft ook tot vertraging aanleiding gegeven.

Ik heb in de tussentijd niet stilgezeten en ben alvast met de notaris bezig geweest om alles voor te bereiden om een correcte financiële afwikkeling met u mogelijk te maken, zodra de gelden binnenkomen. Zodra dat het geval is neem ik direct contact met u op om u op de hoogte te brengen van de aanstaande afwikkeling.

De situatie met het OM is ook nu nog weer onveranderd en ik wil u verwijzen naar het vorige kwartaalbericht waarin ik een en ander heb beschreven.

 

Tot zover de laatste berichtgeving met betrekking tot ons project.

 

Met vriendelijke groet,

Centauro Real Estate BV

Jos Kersten, Directeur

Bereikbaar: 06 55 140148

Meer informatie?

Aanhef
DhrMevr
Voornaam
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Land
Email (*)
Telefoon (*)
Onderwerp
Opmerking

Velden met een * zijn verplicht

Privacy policy

© Copyright. All rights Reserved