Slide background
Slide background
Slide background

Nieuw waarderingsrappport beschikbaar

HVSCentauro heeft recent een zeer uitgebreid marktonderzoek en actuele rendementsberekening laten uitvoeren door HVS te London; een wereldwijd en zeer gerenommeerd taxatiebureau. Het eindrapport van dit bureau is begin Juli beschikbaar gekomen en het hoofdstuk met de samenvatting (executive summary) presenteren wij graag aan u.

HVS concludeert dat de vooruitzichten voor investeringen in Antigua & Barbuda meer dan rooskleurig zijn omdat de onroerend goed markt aan het aantrekken is mede onder invloed van het toenemende toerisme en het recent geïntroduceerde Citizenship by Investment (CIP) programma. Het eerste paspoort onder dit programma is in februari afgegeven en inmiddels is dat aantal tot ruim 50 toegenomen. Vooral het nog relatief onontgonnen eiland Barbuda zal profiteren van deze mogelijkheden, is de verwachting zeker nu de net aangetreden nieuwe regering een veel positiever investeringsklimaat nastreeft. Het kerngegeven van de studie is dat het Beach House in zijn huidige staat gewaardeerd wordt op USD 40 miljoen en op die basis kan een zeer aantrekkelijk rendement worden gerealiseerd.

Kortom zeer interessante vooruitzichten voor alle betrokken partijen. Het volledige rapport ligt voor relaties ter inzage ten kantore van Centauro maar wordt i.v.m. de zeer waardevolle inhoud en concurrentie gevoeligheid niet integraal verspreid.

Meer informatie?

Aanhef
DhrMevr
Voornaam
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Land
Email (*)
Telefoon (*)
Onderwerp
Opmerking

Velden met een * zijn verplicht

Privacy policy

© Copyright. All rights Reserved