Slide background
Slide background
Slide background

Project Locatie

Antigua & Barbuda

Antigua & Barbuda vormen een onafhankelijke staat in de Caribische Zee. Het land telt ongeveer 80.000 inwoners.

Ten zuiden van Antigua & Barbuda liggen de eilanden Montserrat en Guadeloupe; ten noorden van Antigua & Barbuda liggen Nevis, Saint Kitts, Saint-Barth en Sint Maarten.

Toen Christoffel Columbus in 1493 op Barbuda landde, werd het eiland bewoond door de oorspronkelijke bewoners. Nadat de Spanjaarden en de Fransen er nederzettingen hadden opgericht, startten de Engelsen er in 1667 een kolonie.

IMG_0149In 1981 werd Barbuda, samen met Antigua en Redonda onafhankelijk van het Verenigd Koninkrijk als de staat ‘Antigua en Barbuda’. In de jaren 90 van de vorige eeuw was Barbuda een van de favoriete vakantiebestemmingen van Prinses Diana die er veelvuldig vakantie vierde met haar twee zonen: Prins William en Prins Harry.

Het project

photo3Het project dat Centauro ontwikkelt, is een voormalig hotel gericht op de bovenkant van de markt. Een geweldige accommodatie die door voornamelijk de rijken der aarde bezocht werd om vakantie te houden. Door persoonlijke omstandigheden heeft de voormalige eigenaar het hotel zo’n vijf jaar geleden moeten sluiten.

Door het grote succes dat omringende landen met het Citizenship By Investment Programme hebben, heeft de overheid in Antigua & Barbuda aangekondigd per 2014 ook met een wereldwijd erkend programma te starten. Het hotel is gelegen op een deel van het eiland dat is aangewezen als gebied dat geschikt is voor het Citizenship by Investment Programme. Centauro heeft de uitstekende mogelijkheid hier onroerend goed te ontwikkelen. Doordat het hotel op dit moment gesloten is, kan Centauro zeer scherp aankopen. Zo ontstaat een unieke investeringsmogelijkheid met een groot winstpotentieel.

Citizenship by Investment Programme

Het gebied waar Centauro ontwikkelt, biedt de mogelijkheid voor kopers in aanmerking te komen voor het Citizenship by Investment Programme door een woning aan te kopen met een minimum aankoopwaarde vanaf circa € 307.000 (USD 400.000). Klik hier voor het overzicht van de door de overheid aangewezen locaties.

De verwachte ontwikkelingskosten liggen ruim onder deze minimum verkoopopbrengst. Het team van Centauro heeft een internationaal netwerk dat een groot aantal woningen per jaar in combinatie met het Citizenship programma kan verkopen. Een groot deel van de verwachte clientèle komt uit China.

In onderstaande video kondigt de overheid van Barbuda het CIP aan. En op deze link kunt u meer informatie over de wet vinden.

Meer informatie?

Aanhef
DhrMevr
Voornaam
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Land
Email (*)
Telefoon (*)
Onderwerp
Opmerking

Velden met een * zijn verplicht

Privacy policy

© Copyright. All rights Reserved