Slide background
Slide background
Slide background

Bewezen Concept

Het concept dat Centauro hanteert is een bewezen concept dat al meerdere keren succesvol in de markt is gezet op diverse fantastische plaatsen in de wereld, maar met name in het Oost Caribisch gebied. Vraag informatie aan via het formulier en u ontvangt ons portfolio.

beach-barbuda1

Hoe bouwt Centauro?

Centauro ontwikkelt hoogwaardige projecten in lijn met de lokale gebruiken en bouwstijlen, maar wel op basis van de meest moderne technieken, met veel aandacht voor duurzaamheid en de omringende natuur. Er is veel aandacht voor bijvoorbeeld eigen waterwinning, het opwekken van zonnestroom en het gebruik van natuurlijke materialen. Centauro probeert de projecten met een lage dichtheid te verwezenlijken, waardoor de lokale flora en fauna zo min mogelijk belast worden.

Bouw

Duurzaam bouwen

De woningen, gebouwen en andere bouwwerken worden gebouwd met het oog op energiebesparing, gebruik van duurzame materialen die rekening houden het milieu en de gezondheid van bewoners en gebruikers. Bij de materiaalkeuze worden materialen gebruikt die voorkomen dat onze natuurlijke bouw- en grondstoffen uitgeput raken.

Vastgoed met een gegarandeerde opbrengst

Bij het traditionele investeren bestaat er altijd een risico dat de waarde van een object of aandeel in de toekomst afneemt. Dit zorgt ervoor dat de investeerders minder uitgekeerd krijgen dan ze hebben ingelegd. Dit verlies kan in het geval er ook een bankfinanciering is, leiden tot een restschuld. Hoe zou u het vinden om te kunnen investeren en daarbij de zekerheid te hebben dat er een minimale verkoopopbrengst zal zijn? Centauro maakt gebruik van de mogelijkheid om via een Citizenship by Investment Programme onroerend goed te verkopen.

Het gebied waar Centauro ontwikkelt, biedt de mogelijkheid voor kopers in aanmerking te komen voor het Citizenship by Investment Programme door een woning aan te kopen met een minimum aankoopwaarde vanaf circa € 307.000 (USD 400.000). De verwachte ontwikkelingskosten liggen ruim onder deze minimum verkoopopbrengst. Het team van Centauro heeft een internationaal netwerk dat een groot aantal woningen per jaar in combinatie met het Citizenship by Investment Programme kan verkopen. Een groot deel van de clientèle komt uit China.

Meer informatie?

Aanhef
DhrMevr
Voornaam
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Land
Email (*)
Telefoon (*)
Onderwerp
Opmerking

Velden met een * zijn verplicht

Privacy policy

© Copyright. All rights Reserved